Oferta Egipt Paste si 1 mai 2019

Hurghada, Sharm El Sheikh

Sharm El sheikh este o statiune paradisiaca pe care turistii il aleg atunci cand cauta o evadare rapida. Sezonul de primavara din Sharm El Sheikh dureaza intre martie si mai si este un moment bun pentru a vizita Egiptul. Temperaturile din timpul zilei sunt placute, de 25 grade. Sharm El Sheikh este o statiune cosmopolita cu o selectie de invidiat de hoteluri, activiati, plaje, magazine si piete. Nu e de mirare ca cei care adora scufundarile, soarele - si chiar liderii mondiali - revin aici. Situata in varful sudic al peninsulei Sinai, este cea mai mare si cea mai cunoscuta statiune de la Marea Rosie din Egipt

Una dintre cele mai cunoscute destinatii turistice pentru plaja a Egiptului, Hurghada, acest oras insorit are multe de oferit. Initial un sat de pescuit, Hurghada este acum un oras mare care face legatura intre Egiptul modern si peisajul sau extraordinar. Exista o multime de lucruri de facut in Hurghada, indiferent daca esti interesat de istorie, vrei o vacanta cu familia sau pur si simplu vrei sa te relaxezi la plaja.Fierbinte in timpul verii si calduros iarna, este o destinatie perfecta pe tot parcurusul anului. Aflata intre Marea Rosie si desert, vei avea avantajul de a fi in apropierea drumurilor principale catre situri antice ale Egiptului.Chiar pe plaja, Hurghada este locul perfect in care sa te arunci in mare pentru a face snorkeling. Cu o populatie marina infloritoare, pestii exotici sunt garantati si nu poti rata coralii de orice culoare care nu se mai termina! Sporturile acvatice sunt populare, deoarece marea este calda indiferent de sezon si briza marii si va pastra temperatura perfecta. Exista o multime de lucruri de facut in Hurghada pentru intreaga familie.

Oferta sejur HURGHADA - Zbor charter din BUCURESTI - Sejur 1 saptamana, plecare 25.04

4* THE GRAND HOTEL - all inclusive 553 euro/pers

5* THE GRAND RESORT - all inclusive 633 euro/pers 

4*+ SIVA GRAND BEACH - all inclusive 680 euro/pers 

5* GRAND MAKADI - all inclusive 666 euro/pers 

5* MAKADI PALACE - all inclusive 688 euro/pers 

5* SUNWING WATERWORLD MAKADI-all inclusive 692 euro/pers 

5* MAKADI SPA - all inclusive 856 euro/pers 

4*SEA GULL RESORT - all inclusive 623 euro/pers 

5* CONTINENTAL RESORT - all inclusive 680 euro/pers 

5* DESERT ROSE - all inclusive 722 euro/pers 

5* ALBATROS PALACE - all inclusive 830 euro/pers 

5* DANA BEACH - all inclusive 895 euro/pers

4*+ JAZ AQUAMARINE - all inclusive  898  euro/pers

 

*Tariful include transport, transfer, cazare (adult in camera dubla standard), masa cf ofertei, ghid local vorbitor de romana, taxa de aeroport, supliment kerosen. 

 

Tarife valabile in limita disponibilitatilor, pana la retragere. Taxa de viza: 28 €/pers., care poate fi platita in numerar la fata locului.  Tarifele sunt in EURO. IMPORTANT!    -  Pentru a calatori in Egipt este nevoie de pasaport valabil cel putin 6 luni de la data calatoriei.  

 

-    Oferim catering doar pe ruta Bucuresti – Hurghada , la intoarcere, pe ruta Hurghada – Bucuresti zborul este fara catering la bord. La retur este obligatore infolierea bagajelor de cala, aceasta fiind responsabilitatea pasagerilor. Aeroportul din Hurghada dispune de aparat de infoliat (cost aproximativ: 3 EUR sau 4 USD/ bagaj).  

Zbor charter din BUCURESTI 27 Aprilie Zbor charter BUCURESTI – (CLUJ-NAPOCA) – SHARM EL SHEIKH

3* GHAZALA BEACH - demipensiune 718 euro/pers

4* SHARM RESORT - all inclusive 774 euro/pers 

4* GHAZALA GARDEN - all inclusive 817 euro/pers 

4+* SIVA SHARM - all inclusive 809 euro/pers

4* SHARM PLAZA - all inclusive 774 euro/pers 

5* THE GRAND SHARM - all inclusive 844 euro/pers 

5* PARROTEL BEACH RESORT- all inclusive 982 euro/pers 

5* ROYAL ALBATROS MODERNA - all inclusive 1027 euro/pers 

5* RIXOS SHARM - all inclusive 1412 euro/pers 

5* STEINGENBERGER ALCAZAR-all inclusive 1387 euro/pers 

 

*Tariful include bilet de avion, transfer, cazare (adult in camera dubla standard), masa cf ofertei, ghid local vorbitor de lb. romana, taxa de

aeroport, supliment kerosen. Limita bagaj de cala: 20 kg/persoana ! 

 

Taxa de viza: 28 €/pers., platibil in numerar la fata locului. Tarifele sunt in EURO.

 

NOTA: - Pentru a calatori in Egipt este nevoie de pasaport valabil cel putin 6 luni de la data returului.

- Oferim catering doar pe ruta Cluj-Napoca - Bucuresti – Sharm el Sheikh, la intoarcere, pe ruta Sharm el Sheikh – Cluj-Napoca zborul este fara catering la bord. La retur este obligatore infolierea bagajelor de cala, aceasta fiind responsabilitatea pasagerilor. Aeroportul din Sharm el Sheikh dispune de aparat de infoliate (cost aproximativ: 3 EUR sau 4 USD/ bagaj). Avem rugamintea sa va infoliati bagajele de cala pentru zborurile de retur, inainte de check in, altfel check-inul acestora va fi refuzat. Va multumim pentru intelegere!

 

ORAR DE ZBOR (exprimat in ore locale) – Compania aeriana isi rezerva dreptul la modificarea orarului de zbor:

FEG3643 SSH CLJ 09:35 14:05//FEG3644 CLJ OTP 15:05 16:00// FEG3644 OTP SSH 17:00 19:15