Revelion Emiratele Arabe Unite 2023

Revelionul din Dubai este unul dintre cele mai asteptate momente de toata lumea. In fiecare an, in Dubai se organizeaza unul dintre cele mai frumoase revelioane, asa cum nu ai mai vazut nicaieri. Pachetele de revelion in Dubai se bucura de success si atrag turistii din intreaga lume. De la an la an, numarul de atractii  creste. Suntem convinsi ca vei avea parte de o experienta uimitoare, daca vei alege sa sarbatoresti intrarea in noul an in Dubai.

Nu trebuie sa-ti faci griji daca o sa-ti placa sau nu sa petreci vacanta de revelion in Dubai deoarece orasul ofera de toate pentru toate categoriile de varsta. Nu uita sa rezerervi cat mai repede hotelul pentru ca rezervarea ta sa fie confirmata si sa beneficiezi de cele mai bune oferte de revelion in Dubai. Nu astepta ofertele last minute de revelion in Dubai deoarece este foarte posibil ca locurile sa fie deja ocupate.

Niciun revelion in Dubai n-ar fi complet daca nu prinzi spectaculosul foc de artificii care lumineaza cladirile emblematice. Aceste spectacole impresionante de culoare si lumina sunt principala atractie a revelionului in Dubai si modul perfect de a trece in noul an. Cele mai bune locuri unde va puteti bucura de spectacolul de artificii sunt in apropierea cladirilor: Burj Khalifa, Burj al Arab,Atlantis sau Dubai Festival City Mall (la mall vor fi 4 focuri de artificii, incepand cu ora 5 dupa-amiaza, deci asigura-te ca ajungi la timp pentru a prinde intreaga festivitate).

Dubai e considerat una dintre cele mai bune destinatii pentru a petrece trecerea dintre ani. Orasul nu inceteaza sa te surprinda, de fiecare data cand il vizitezi. De revelion, poti sa te bucuri de festivitatile din centrul orasului sau sa stai confortabil in balconul tau. Vacantele de revelion din Dubai te trimit in noul an cu multa emotie si stralucire!

 

vezi mai mult

[widget acqua-tmpl-contact-01-mexic-crquorzlxo]