Revelion Egipt 2023

Egiptul este o tara stralucitoare, plina de culoare, cu spirit vesel. Toate regiunile se pregatesc special pentru Craciun si Revelion. Artificii, evenimente speciale si diferite activitati organizate sunt pregatite pentru turisiti, pentru a le asigura o vacanta de revelion in Egipt de neuitat. Croazierele pe Nil sunt specializate in petreceri la bord cu mancare fastuoasa.

Hotelurile se pregatesc pentru revelion in Egipt cu decoratiuni specifice, cum sunt brazii de Craciun impodobiti cu globuri si luminite sau mese festive si divertisment local ca belly dancers, muzica si costume beduine traditionale si discoteci pentru a petrece in noaptea dintre ani. De cele mai multe ori, la Piramide sau temple sunt spectacole speciale sau dansatori care te intampina in aceasta perioada a anului.

Indiferent daca alegi un revelion in Hurghada sau un revelion in Sharm el Sheikh, vei petrece pe cinste la trecerea dintre ani. Egiptenii stiu importanta Craciunului pentru turistii lor si sunt fericiti sa petreaca alaturi de acestia, chiar daca nu este o sarbatoare care sa faca parte din cultura lor.

In timp ce Egiptul este o tara predominant musulmana, exista un procent mare de crestini numiti "copti" – numele egiptean pentru crestini. Coptii sarbatoresc Craciunul la fel ca toti crestinii din intreaga lume, dar anul nou este sarbatorit mai tarziu, pe 7 ianuarie. Toti musulmanii sarbatoresc revelionul o data cu noi, cu petreceri, artificii si reuninuni de familie. Alege dintre ofertele de Revelion in Egipt de mai jos.

vezi mai mult