Revelion 2019

Vacante last minute de Revelion 2019 la preturi speciale in destinatii exotice sau Europa oferite de agentia de turism C&AE Business Travel.

Vacanta de Revelion este motivul perfect pentru o vacanta intr-o destinatie exotica. In Republica Dominicana te poti bucura de plajele cu nisip alb, apele turcoaz si frumusetea vegetatie luxuriante. Poti face excursii cu buggy, jeep safari sau cu monster truck. Agentia noastra iti propune o vacanta de Revelion inedita, formata dintr-un circuit si un sejur la plaja in Thailanda. In Tara oamenilor liberi vei vizita capitala Bangkok, ce te va cuceri cu ritmul sau dinamic si ametitor, cu luminile sale colorate, tarabele cu flori, fructe și obiecte de artizanat, muzica si dansurile in aer liber, centrele comerciale moderne dar si templele buddhiste stravechi dupa care te vei bucura de zile de relaxare pe minunatele plaje din Phuket.

Daca esti in cautarea unei vacante de Revelion intr-o destinatie exotica, aproape de Romania, Egipt este alegerea perfecta pentru tine.  In Egipt te vei bucura de plaje cu nisip, palmieri, corali si mii de pestisori colorati, precum si excursii de vis. Poti petrece Revelionul 2019 intr-una dintre destinatiile renumite din Europa.

Cele mai bune oferte pentru Revelion 2019

Revelion in Europa

Revelion Exotic

Revelion In Egipt

Alte destinatii

Revelion in UAE