Sejur Paste 2020

Oferte vacanta Paste 2020

Pastele pica in data de 19 aprilie 2020 si avem o gama fascinanta de vacante care sa te ispiteasca, de la sejururi mai scurte de week-end in Bulgaria, Grecia sau in Europa pana la aventuri mai lungi in alte destinatii de pe glob, ca Egipt, Dubai, Republica Dominicana, Mexic sau Cuba. De la city break-uri incarcate de istorie la excursii in safari pentru a vedea minunile lumii, avem o multime de vacante care sa te inspire pentru o vacanta de Paste de neuitat. Vacanta de Paste a copiilor dureaza 3 saptamani, astfel avem o multime de vacante pentru familii.

Cauti o oferta last minute Paste 2020?

De Paste, intampini primavara si sarbatoresti cu mancare buna impreuna cu prietenii si familia. Daca ai nevoie de idei de vacanta last minute de Paste, exista in continuare multe hoteluri unde poti rezerva o vacanta. Din pacate, daca te hotarasti sa rezervi vacanta cu cateva zile inainte, cel mai probabil preturile vor fi destul de ridicate. Pentru a beneficia de cele mai bune oferte, iti recomandam sa rezervi vacanta inca din lunile ianuarie - februarie. 

width: 100%, height:1px

Agentia C&AE Business Travel


Pentru mai multe detalii, nu ezita sa folosesti formularul de contact alaturat. Vei primi in cel mai scurt timp oferta personalizata!


Adresa

Str. Nitu Vasile, nr 42, bloc 2, ap 2, scara 1, parter, sector 4, Bucuresti

Program

Luni-Vineri: 10:00 - 18:00

Telefon

E-mail

Cerere oferta

Te rugam sa introduci un nume
Te rugam sa introduci un email valid