Hotel Website: https://www.chc.gr/ru/our-hotels-greece/heraklion/perla/photo-gallery.aspx

Descriere

Complexul Perla Apartments se lauda cu o selectie de camere moderne si spatioase in cadrul carora veti simti relaxarea unei vacante grecesti.Cu o pozitie privilegiata si calmul frumoasei Mari Mediterane veti avea o experienta unica.


Localizare

CHC Perla Apartments este situat intr-o zona pitoreasca in Agia Pelagia, la 25 km de orasul heraklion.

Plaja se afla la aproximativ 300 m. Turistii pot explora centrul orasului Agia Pelagia pentru a descoperi frumoasele localuri si reastaurante.


Facilitati hotel

Dispune de 28 de apartamente renovate in 2008 spatioase, complet echipate cu chicineta, seif, aer conditionat, frigider, TV, baie si balcon.

De asemnea unitatea de cazare ofera o piscina exterioara de 80 m patrati numai buna pentru cei dornici sa se racoreasca in cadrul acesteia dar si la barul de langa cu o selectie de bauturi revigorante.

Alte facilitati disponibile receptie non stop, Wifi in zonele publice, o zona de parcare, serviciu de curatenie de 3 ori pe saptamana.

Contra cost se pot oferi servicii de spalatorie, inchiriere masini sau asigurare transfer.

 


Website

https://www.chc.gr/ru/our-hotels-greece/heraklion/perla/photo-gallery.aspxTarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme. Conditiile de plata(exceptie hotel TUI): -Avans de 15% la rezervare - 15% pana pe 28.02.2022 - 70% pana la 21 de zile inainte de check-in Conditii de plata pentru hoteluri TUI - ON REQUEST: Avans de 30% la rezervare si diferenta cu 35 de zile inainte de check-in.

vezi mai multe

Bilet avion cursă charter;

Taxe de aeroport – 95 €/pers.;

Transfer aeroport-hotel-aeroport;

7 nopți cazare;

Masa în funcție de hotelul ales.

vezi mai multe

Excursii optionale;

Taxele locale;

Alte taxe si chetuieli;

OPTIONAL Asigurare COVID (storno si medicala)

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Timisoara catre Chc Perla Apartments, Creta, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate