Sejur Algarve - Choromar Apartments, cu plecare din Timisoara

Este o atmosfera prietenoasa si relaxanta care va intampina in complexul familial Choromar, alcatuit din diferite blocuri.
Piscina exterioară a blocului principal este incălzită, cu loc de joacă și centru de fitness. Din momentul sosirii, părinții se pot bucura de soarele nostru frumos in timp ce copiii lor sunt distrați. Choromar este singurul complex de 3 stele din Albufeira care are această facilitate.

Apartamentele sunt spațioase, confortabile și bine echipate și toate au fost recent renovate și toate au aer condiționat.
Vă veți putea bucura de toate activitățile precum barul deschis de dimineața pană seara tarziu cu TV/satelit/cablu TV, muzică live și karaoke programat (doar in plin sezon).

In barul/restaurantul nostru deschis de dimineață pană in zi, oaspeții pot lua micul dejun, gustări, pranzuri și cine delicioase din meniul à la carte.
Avem minimarket (doar sezonul de varf).

Choromar are un SPA relaxant cu jacuzzi (contra cost), baie de aburi și saună (contra cost) și o sală de sport bine echipată (contra cost).
Wi-Fi in zonele publice (gratuit) la recepție și bar.
Choromar este format din 3 blocuri distincte:
Bloc principal unde avem apartamentele superioare si blocul 2 sau 3 unde avem apartamentele cu vedere la piscina si standard
Unele blocuri au piscine rezervate uzului exclusiv al clienților care stau in aceste blocuri. 2 piscine sunt folosite de toți oaspeții.
Complexul este situat la mica distanta de strada de
Montechoro, Albufeira, unde oaspeții vor găsi cluburi de noapte, restaurante și alte activități. Plaja spectaculoasă din Albufeira este la 2,5 km, iar autobuzele locale opresc aproape in fața Choromar.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Choromar Apartments, Algarve, Portugalia

Verifica tarife si disponibilitate