Hotelul este situat in zona centrala a statiunii, la 100 m de Lacul Ciucas.

Facilitati hotel: 97 camere duble, 13 apartamente si 4 apartamente de lux, restaurant (170 locuri), terasa (60 locuri), bar de zi si bar de noapte cu billiard, 5 sali de conferinta, baza de tratament, Spa (piscina semi-olimpica, jacuzzi, un bazin pentru copii, salina, sauna, masaj), parcare proprie gratuita (in limita locurilor disponibile), Wi-Fi.

Facilitati camere: baie proprie cu cada sau dus, TV, telefon, minibar, frigider, AC, uscator de par, balcon (mai putin camerele aflate la etajul IV).

~
Servicii incluse: - cazare cu pensiune completa (meniu fix); - tratament 2 proceduri/zi/adult + 2 proceduri in baza biletului de trimitere si 1 consultatie la sosire cu medic balneolog (inclus doar pentru primii 2 adulti). Informatii suplimentare: - pentru optimizarea zilelor de tratament, intrarea se face Duminica; - procedurile de tratament se efectueaza doar in zilele lucratoare (Luni - Vineri); - pentru tratament, turistii trebuie sa prezinte la hotel obligatoriu: bilet de trimitere de la medicul de familie si card de sanatate activat. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare 6 nopti cu pensiune completa (meniu fix);
- tratament 2 proceduri/zi/adult + 2 proceduri in baza biletului de trimitere si 1 consultatie la sosire cu medic balneolog (inclus doar pentru primii 2 adulti).

Informatii suplimentare:
- pentru optimizarea zilelor de tratament, intrarea se face Duminica;
- procedurile de tratament se efectueaza doar in zilele lucratoare (Luni - Vineri);
- pentru tratament, turistii trebuie sa prezinte la hotel obligatoriu: bilet de trimitere de la medicul de familie si card de sanatate activat.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Ciucas - O stare de bine, Baile Tusnad, Romania

Verifica tarife si disponibilitate