Skipass inclus!
Königsleiten - Plăcere divină la zăpadă!

Staţiunea montană situată romantic Königsleiten nu aparţine - spre deosebire de Gerlos şi Zell - landului Tirol, ci Landului Salzburg. La 1.600 m altitudine Königsleiten este cea mai înalt situată localitate din Zillertal Arena, cea ce permite un acces foarte rapid la domeniul schiabil. Distracţia pe pârtii şi Après-Ski fac din Königsleiten o destinaţie îndrăgită, puteţi alege însă şi dintre multe posibilităţile de relaxare. Fie că vă petreceţi seara la un bar, vă bucuraţi de delicatesele gastronomice locale sau vă relaxaţi la piscina acoperită cu zonă spa - oferta de agrement este largă şi oferă varietate pentru toate vârstele!

Cine are chef de Après-Ski, acela găseşte în Zillertal Arena multe căbănuţe şi baruri de Après-Ski, pentru a face o pauză sau pentru distracţie după ziua de schi. Tradiţional este de exemplu rusticul"Sportkeller", care oferă distracţie în companie. La "Hannes' Alm" care se află direct la staţia de vale a instalaţiei Sonnwendbahn, veţi petrece de neuitat până târziu în noapte. Mai liniştit şi relaxant este în "Schatzi Alm Bar" sau în "Musik Cafe Castello". Derdeluşul din Königsleiten, cu o lungime de 950 m oferă şi după o z de schi, o coborâre palpitantă pentru cei mici şi cei mari. De asemenea, aveţi posibilitatea în Königsleiten şi împrejurimi să vă plimbaţi cu trăsura cu cai sau să călăriţi şi să descoperiţi împrejurimile. Cei care doresc să încerce o nouă aventură sport au posibilitatea de a încerca căţărarea pe gheaţă care va avea la cascada Untersulzbachl. De asemena pârtia din parcul naţional "Nationalparkgebiet" este un loc preferat de freerider şi de skitouren. Pentru excursii este recomandată cascada Krimml, care este cea mai mare cascadă din Europa, cu o înălțime de 380 m. Această cascadă de renume mondial Krimml, un adevărat spectacol al naturii aflat la 13 km distanţă, merită vizitat şi în timpul iernii.

Cu "Zillertal Superskipass" puteți alege între 542 de kilometri de pârtii (inclusiv trasee de schi și snowpark-uri) din Hochfügen, pe Spieljoch, din Hochzillertal, în Zillertal Arena,(Zell, Gerlos, Königsleiten, Wald, Krimml și Gerlosstein), pe Penken, pe Ahorn, pe Horberg, în Ski- und Gletscherwelt Zillertal 3000 (Mayrhofen, Finkenberg, Eggalm, Rastkogl, ghețarul Hintertuxer) și în Wildkogel-Arena la Bramberg. Între domeniile schiabile legăturile sunt asigurate exemplar cu skibus şi tren (v. regiunea de schi). De câţiva ani Zillertal Arena oferă Wi-Fi gratuit în domeniile sale schiabile, astfel încât să vă puteţi bucura de zăpadă şi soare şi să puteți împărţi bucuria imediat şi cu cei dragi de acasă (v. regiunea de schi). Königsleiten vă oferă acces direct la Zillertal Arena şi astfel la cei 147 km de pârtii ai Zell am Ziller. Aici - în cel mai întins domeniu schiabil din Zillertal - 52 instalaţii pe cablu vă transportă comod la altitudini de până la 2500 m. De aici puteţi alege între diversele provocări. Experţii o pot accepta pe cea constituită de coborârea neagră "Abfahrt Nr. 6" ("Coborârea Nr. 6") la Krummbachtal, cu 964 m diferenţă de altitudine. Coborârea de vale cea mai lungă, cu 10,4 km duce de la Stoanmandl prin Ebenfeld până la staţia de vale Isskogl. Nu puteţi pierde ocazia de a profita de "Hot Zone Snowpark" în Gerlos. Park-ul nu lasă nimic de dorit pe o suprafaţă de 30.000 m². Mega-Halfpipe (100 m lungime), Easy Line pentru începători, Pro Line pentru avansaţi şi Kicker Line pentru cei mai curajoşi sunt doar câteva din argumentele parcului - cărora li se alătură instalaţia de sunet, web-cam şi noua chill-area. Zillertal Arena are multe altele de oferit, ca de exemplu cele 3 diferite porţiuni "SkiMovie". Aici performanţele se filmează şi vă stau apoi la dispoziţie pentru download gratuit. Pârtiile pentru copii, şcoala şi grădiniţa cu program special pentru copii au grijă de cei mici. Pe lângă Isskogelbahn, circulă acum şi noul Dorfbahn din Gerlos direct în inima Arenei Ziller. Telecabina cu 10 locuri construită în sezonul 2016/2017 are o staţie de vale impunătoare, cu magazin de articole sportive, închiriere echipament şi depozit echipament, precum şi de peste 200 locuri de parcare. Din sezonul 2018/19 noul telescaun de mare viteză cu 6 locuri "Larmach" in Königsleiten vă aşteaptă cu scaune încălzite şi protecţie de vânt. O altă atracţie specială în Zillertal este Gheţarul HIntertux, und vă recomandăm să faceţi o excursie - datorită dimensiunilor şi pârtiilor sale cu standard ridicat care îl fac să fie unul dintre cei mai buni gheţari schiabili din lume.

Zillertal Arena este un exemplu de siguranţă de zăpadă şi pârtii excelent pregătite de schi fond. Vă puteţi convinge de aceasta pe cei aproximativ 12 km din jurul Gerlos. Chiar din localitate porneşte pârtia "Schönachtal – Stinkmoosalm", una din cele mai frumoase din întreaga Arena (7 km). Nivelul de dificultate al pârtiilor de schi fond din Gerlos se menţine uşor şi mediu. Dar dacă este vorba de cea mai frumoasă pârtie din Zillertal Arena - aceasta este pârtia la altitudine de pe platoul Gerlosplatte în Parcul National Hohe Tauern. Aici vă puteţi bucura de vederea minunată la 1640 m altitudine şi de cei 8 km de lungime. În apropiata staţiune Zell am Ziller vă aşteaptă alţi 16 km (aproximativ) pentru disciplina nordică, perfecţi pentru începători datorită gradului de dificultate redus. Dar dacă nu vă ajung nu uitaţi că din Zell am Ziller aveţi legătură la reţeaua de pârtii din Mayrhofen cu 33 km suplimentari. Alte specialităţi ale regiunii sunt noua pârtie cu nocturnă „Bäckenfeld“ şi noua pârtie la altitudine de la staţia de munte de la Königsleiten.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Biohotel Castello Königsleiten, Gerlos-Königsleiten, Austria

Verifica tarife si disponibilitate