Skipass inclus!
Les Arcs - un vis în alb!

Les Arcs este compusă din 5 cartiere, toate situate la înălţimi diferite între 815 şi 2000 m. Cel mai vechi dintre ele, Arc 1600, atrage în special familii şi începători. Arc 1800 în schimb este considerată un bastion pentru snowboarderi şi freerideri şi oferă o vedere panoramică inimitabilă la Mont Blanc. Aici se află numeroase baruri şi cluburi, unde puteţi petrece după plac. Mezinul - şi în acelaşi timp cel mai atractiv - este Arc 1950. În mod paradoxal îţi datorează farmecul clădirilor cu mult lemn în stil tipic pentru regiune, aici modernitatea şi tradiţia sunt foarte frumos îmbinate. La Arc 2000 se află cele mai provocante dintre pârtii, pentru profesioniştii curajoşi, precum și o tiroliană care se va deschide pentru prima dată în 2021, cu o viteză maximă de până la 130 km/h, un solar panoramic și o cafenea în cel mai înalt punct din Les Arcs. Şi cartierul Bourg Saint Maurice situat în vale aparţine de Les Arcs. Vă aşteaptă cu multe magazine şi legătura la Arc 1600 este asigurată cu o telecabină. De altfel între toate puteţi circula fie cu cabine sau shuttle gratuite. În plus, Les Arcs a fost distinsă cu sigiliul "Famille Plus Montagne" - părinţii care bor să petreacă aici o zi în doi, vor găsi infrastructura necesară pentru supravegherea copiilor de peste 9 luni.

Après-Ski în Les Arcs se concentrează mai ales în Arc 1800, unde numeroase discoteci, cafenele, baruri și pub-uri asigură atmosfera serii. Cei care vor să transforme noaptea în zi vor găsi oameni cu aceleași vederi în "Apokalypse" sau "Le J.O.". oameni cu aceleași idei. O gamă largă de activități de agrement vă tentează să petreceți o zi în afara pârtiilor în Les Arcs! De la săniuș cu câini și cai, snow tubing, heliski, drumeții de iarnă, escaladă pe gheață sau bowling până la parapantă și o sală de jocuri cu laser - nimeni nu se va plictisi aici. Cei care doresc să trăiască o experiență specială nu trebuie să rateze un tur de descoperire a grotei de gheață de la Col de la Chal, cu sculpturile sale de gheață. Dar chiar și cei care caută varietate direct în zona de schi își vor primi banii aici. Cu o gondolă, chiar și cei care nu schiază pot ajunge cu ușurință la o pistă de tobogan sau la centrul Aqua Fun Center de 3.800 m², care, pe lângă tobogane și piscine, are un lift de sticlă care oferă o vedere directă la Mont Blanc.

Cu skipass-ul "Les Arcs/Peisey-Vallandry" aveţi la dispoziţie un total de 200 de km de pârtii - 125 de pârtii şi peste 53 de instalaţii pe cablu, printre care se numără şi o telecabină modernă de top cu 8 locuri în domeniul schiabil al Les Arcs şi Peisey. Domeniul schiabil garantează în general siguranţa zăpezii deoarece majoritatea pârtiilor sunt situate peste cota 1800. Datorită pârtiilor foarte variate, Les Arcs are câte ceva pentru toate gusturile! Porțiuni impresionante de zăpadă adâncă găsiţi în principal la Grand Col, în timp ce freestylerii sunt aşteptaţi cu drag la Apocalypse Snowpark în Arc 1800. Începătorilor le recomandăm în special pârtiile din Arcs 1600 şi 1800. O provocare obligatorie pentru toţi cei în formă este pârtia "Aiguille Rouge", pârtie renumită internaţional, care se află pe muntele cu acelaşi nume: la o diferenţă de altitudine de 2026 m, aceasta vă duce 7 km din vârf (3.226 m), de-a lungul versanţilor stâncoşi, până jos la Villaroger. Este vorba la urma urmei de pârtia cu cea mai mare diferenţă de altitudine acoperită din Europa. Pentru boarderi domeniul este echivalentul unui paradis: pârtiile fantastice de powder, un half pipe și 2 parcuri de distracție promit distracție paradisiacă! Şi pentru copii există 3 zone speciale: la Les Arcs 1800 şi 2000, unul mai mare la Peisey-Vallandry, unde se află pârtia "de la Forêt" - una din cele mai lungi din Europa pentru începători, de nu mai puţin de 7 km lungime. Prin extinderea skipass-ului la "Paradiski Illimité" aveţi acces în plus la domeniul schiabil La Plagne şi implicit la 425 km de pârtii şi 127 instalaţii pe cablu. Telecabina cu 2 etaje Vanoise Express asigură legătura dintre Les Arcs şi La Plagne. Puteţi schimba astfel domeniul schiabil pentru a avea acces la un total de 60 de Wi-Fi- Spots gratuite. Skipass-urile "Paradiski Illimité" cu mai mult de 6 zile oferă şi alte avantaje, cum ar fi posibilitatea de a schia deja din ziua de check-in, după-amiaza, o intrare la peştera de gheaţă de la Village Igloo Arc 2000 şi multe altele (mai multe detalii la destinaţie). Nou deschise în 2021 sunt două terase panoramice cu vedere la Mont Blanc: Le Vallandry, la 2.138 de metri altitudine, cu facilități de antrenament pentru începători și un muzeu al faunei locale, și Belvédère the Carreley, la 2.300 de metri altitudine. Aici veți găsi 2 terase cu mai multe locuri pentru fotografii și Wi-Fi gratuit.

Zona are, de asemenea, câteva trasee frumoase pentru schiorii de fond. Există 10 km de trasee în Les Arcs: câte 5 km în Arc 1800 și 2000. 15 km de trasee se găsesc în Bourg Saint Maurice. Cu toate acestea, traseele Plan Peisey și Nancroix sunt, de asemenea, la îndemână, cu 43 km de trasee suplimentare pentru varietatea necesară. Și dacă toate acestea nu sunt de ajuns, puteți profita și de schiul de fond oferit în localitatea vecină La Plagne, unde un total de 80 de kilometri de pârtii vă așteaptă să schiați!

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Résidence Fond Blanc, Les Arcs, Franta

Verifica tarife si disponibilitate