Terme Zi Carmela descarca pdf

Forio, Italy
de la
EUR 1389 00 EUR
<b>www.zicarmela.com/en</b>
Vacanta Insula Ischia - Hotel Terme Zi Carmela 3* - Forio di Ischia
www.zicarmela.com/en

Localizare:
Hotelul Terme Zi Carmela 3* este situat in principalul oras al Insulei Ischia, Forio, la doar cativa pasi de centrul istoric. Hotelul pune la dispozitie un restaurant cu vedere panoramica spre portul Forio. Centrul istoric al orasului este foarte aproape, iar turistii cazati aici se pot plimba pe stradutele pline de magazine si terase intalnite la tot pasul.

Facilitati hotel:
Turistii hotelului pot servi masa in restaurantul cu vedere panoramica spre portul Forio. La pranz si cina, oaspetii se pot bucura de mancaruri mediteraneene delicioase, traditionale, facute numai cu produse locale proaspete. Dimineata se poate savura un mic dejun generos de tip bufet.

Hotelul Terme Zi Carmela 3* are o gradina tropicala luxurianta si doua piscine in aer liber, cu cascada. Apa din piscina termala interioara are o temperatura de 35 grade Celsius. Oaspetii se pot rasfata cu un masaj de relaxare sau cu un tratament de infrumusetare in centrul de wellness al hotelului, iar in Piano Bar se organizeaza seri dansante.

Faciltiati camere: In hotelul Terme Zi Carmela 3*, toate camerele sunt moderne si asigura tot confortul turistilor sai.Tipuri de camera:
- camera dubla standard;
- camera dubla standard cu balcon/terasa si vedere la Muntele Epomeo.

vezi mai multe

Tip camera Masa Perioada Disponibilitate Politica de plata Pret
Tip camera
Zbor + Double
1 x 2 adulti
Reducere EB 10% pana la 28.02.2019 din cazare + Inscrieri timpurii
Masa
Half Board
Perioada
28.06.2019 - 05.07.2019
Disponibilitate
disponibil
Pret
1 389.00EUR
7 nopti